Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-04@09:33:48 GMT

آمار گلزنی در دربی‌های اخیر

تاریخ انتشار: ۲۴ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۵۳۳۲۹۴

آمار گلزنی در دربی‌های اخیر

تیم‌های فوتبال استقلال و پرسپولیس در چارچوب مرحله یک چهارم پایانی جام حذفی به دیدار هم خواهند رفت.

به گزارش مشرق، تیم‌های فوتبال استقلال و پرسپولیس در چارچوب مرحله یک چهارم پایانی جام حذفی در حالی از ساعت ۱۹:۴۵ در ورزشگاه آزادی به دیدار هم خواهند رفت که پرداختن به نکات آماری این دیدار خالی از لطف نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

*در ۵ بازی گذشته پرسپولیس ۸ بار و استقلال ۶ بار موفق به گلزنی شده‌اند، اما هیچ کدام از این گل‌ها با استفاده از ضربات شروع مجدد به دست نیامده است.

*هر ۶ گل استقلال از داخل محوطه جریمه زده شده و فقط یک گل از ۸ گل پرسپولیس از پشت محوطه جریمه وارد دروازه آبی‌پوشان شده است.

*احمد نوراللهی آخرین بار در دربی فروردین ۹۸، زمانی که برانکو و شفر روی نیمکت دو تیم حضور داشتند توانست ضربه کرنر ارسالی از ترابی را وارد دروازه رحمتی کند.

پرسپولیس؛ ۱۱ گل از ۱۶ پنالتی

*پرسپولیس با شکست النصر در ضربات پنالتی به فینال لیگ قهرمانان آسیا رسید. در آن بازی کنعانی، نعمتی، سرلک، خلیل‌زاده و شجاعی پنالتی هایشان را به گل تبدیل کردند و لک پنالتی مایکون را گرفت.

*پرسپولیس فصل گذشته جام حذفی را با شکست مقابل استقلال در ضربات پنالتی از دست داد. در آن بازی نورالهی و اوساگونا پنالتی‌هایشان را از دست دادند و فقط عالیشاه توپ را به تور چسباند. رادوشوویچ هیچ کدام از ۴ پنالتی استقلال را مهار نکرد.

*این فصل هم برای پرسپولیس ترابی ۳ بار و نعمتی یک بار از روی ضربه پنالتی پرسپولیس را به گل رسانده‌اند.

*شهریار مغانلو که فصل گذشته ۶ گل از روی نقطه پنالتی برای پیکان به ثمر رسانده بود احتمالا یکی از پنالتی‌زن‌های پرسپولیس خواهد بود.

استقلال؛ ۱۲ گل از ۱۵ پنالتی اخیر

*استقلالی‌ها در زدن ضربات پنالتی موفق‌تر از پرسپولیس عمل کرده‌اند.

*آخرین باری که سرنوشت استقلال به ضربات پنالتی کشیده شد مقابل پرسپولیس در جام حذفی پارسال بود که هر چهار پنالتی مطهری، میلیچ، غفوری و دیاباته به گل تبدیل شد و پیروزی بزرگی را به دست آوردند.

*دیاباته از فصل گذشته از مجموع ۷ پنالتی، فقط یکی را از دست داده و همه ضرباتش را با ارتفاع کم زده است.

*غفوری و مطهری دو پنالتی‌زن دیگر استقلال هستند که از مجموع ۷ پنالتی فقط وریا یکی را از دست داده است.

*قایدی این فصل فقط یک بار پشت ضربه پنالتی ایستاده که در گل کردن آن ناکام بود.

منبع: میزان

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا تحولات افغانستان دربی 96 دربی استقلال پرسپولیس دربی پایتخت فوتبال ضربات پنالتی جام حذفی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۳۳۲۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قصه فراق از تحصیل

  این تعداد بنا به گزارش مرکز آمار ایران در سال ۱۴۰۱ به تعداد ۹۳۰ هزار دانش‌آموز رسیده است. در همین گزارش اشاره شده ‌یکی از معضلات اصلی در مواجهه با این مسأله، فقدان آمار جامع و شفاف از دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل و شرایط فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی آنان است.به همین دلیل گمانه‌زنی و فرضیه‌پردازی درباره علت‌های پدیده بازماندگی از تحصیل همچنان ادامه دارد. برخی تفاوت بازماندگی از تحصیل در میان دختر و پسر را قابل توجه نمی‌دانند، در حالی‌که عده‌ای  آن را مؤثر می‌دانند و بعضی‌ها نیز عوامل آن را بسته به منطقه، جنس، مقطع تحصیلی و... متنوع می‌دانند. مثلا ممکن است در یک منطقه فرهنگ طایفه‌گرایی و نگاه‌های جنسیتی باعث بازماندگی از تحصیل شده باشد اما در منطقه‌ای دیگر وضعیت اقتصادی و چند‌زبانه‌بودن کودک در بازماندنش از تحصیل مؤثر باشد. در مطالعات مربوط به بازماندگی از تحصیل، معمولا از دو پدیده «بازماندن از تحصیل» و «ترک‌تحصیل» برای کسانی که در سن تحصیل قرار دارند(جمعیت لازم‌التعلیم) صحبت می‌شود. برای هر دو پدیده نیز در یک دهه اخیر آمار گوناگونی ارائه شده‌است. به‌‌عنوان نمونه برای «بازماندن از تحصیل» در۱۰سال اخیر به اعداد متنوعی از صدهاهزار تا چندمیلیون نفر اشاره شده است. بخشی از این گوناگونی در آمار ناشی از شیوه محاسبه سن در جمعیت لازم‌التعلیم است. مقایسه سرشماری‌های اخیر نشان می‌دهد که بازماندگی از تحصیل در نیمه دوم دهه۸۰و نیمه اول دهه۹۰ روندی نزولی داشته است اما چنانچه از مطالعات اخیر مانند گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس بر‌می‌آید احتمالا در نیمه دوم دهه‌۹۰ و سال‌های بعد از آن، تغییر جهت داده و روند افزایشی پیدا کرده است. همین مسأله یک‌بار دیگر پژوهشگران را به جست‌وجو برای پی‌بردن به عوامل و زمینه‌های مؤثر در بروز آن فراخوانده است.

دیگر خبرها

  • توافق دوطرفه: ماشین گلزنی بارسا جدا نمی‌شود
  • صعود تیم لژیونر‌های ایرانی به فینال لیگ قهرمانان فوتسال اروپا
  • شادی ممنوع برای باقری در دربی خانوادگی
  • پرسپولیس و ثبت یک آمار تاریخی؛ دیوار تهران
  • آمار خاص پرسپولیس برای پیشی گرفتن از استقلال
  • آمار ضعیف پرسپولیس مقابل مدعیان قهرمانی
  • چرا پرسپولیس مقابل سپاهان موفق به گلزنی نشد؟
  • استقلال بعد از ۱۴۵ روز خارج از خانه گل‌ نزد!
  • قصه فراق از تحصیل
  • گلزنی سادیو مانه از روی نقطه پنالتی در حضور کریستیانو رونالدو (النصر 2-0 الخلیج)